با توجه به تغییر قالب سایت و تغییراتی در بخش های گوناگون، مشکلاتی در بخش های گوناگون بوجود آمده که در حال رفع این مشکلات و بازسازی بخش های آسیب دیده هستیم. از شکیبایی شما متشکریم.
فیش‌های حقوقی مدیران بانک تجارت هم فاش شد

فیش‌های حقوقی مدیران بانک تجارت هم فاش شد

روابط عمومی بانک تجارت در این اطلاعیه نسبت به فیش‌های حقوقی منتشر شده مدیرعامل و رئیس هیات مدیره این بانک واکنش نشان داد.

فیش‌حقوق مدیرعامل بانک تجارت نشان می‌دهد که وی در آذر ماه سال 1394، رقم 710 میلیون تومان به صورت خالص دریافت کرده که مجموع دریافتی در مدت 21 ماه است.

مبلغ واریزی به عنوان مالیات وی به حساب خزانه تنها 172 میلیون و 800 هزار تومان بوده که در واقع خالص دریافتی 21 ماهه وی پس از حذف کسری‌ها، 710 میلیون تومان بوده است.

همچنین طبق اسناد منتشر شده مدیرعامل بانک در سال 93 یک میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد یک درصد از بانک تجارت دریافت کرده که 45 برابر حقوق ماهیانه وی است.

همچنین فیش‌ مربوط به رئیس هیات مدیره که در سال 93 به کار دعوت شد نشان می‌دهد که وی در دی ماه سال 94 به غیر از فیش حقوقی، 600 میلیون تومان با عناوین دیگر و به صورت خالص پس از کسورات مختلف از جمله اقساط وام قرض الحسنه (با یک درصد کارمزد و 40 برابر حقوق) مبلغ 480 میلیون تومان دریافت کرده است.

 

 

 

 

 

در اطلاعیه بانک تجارت در این باره آمده است: مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بانک تجارت به ترتیب طی سال‌های 1386 و 1389 از خدمت در بانک تجارت بازنشسته شده و در تاریخ نهم فروردین ماه 1393 با تصمیم نمایندگان قانونی سهامداران و تایید وزارت امور اقتصادی و دارایی و نیز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در سمت‌های یاد شده منصوب گردیده‌اند.

با توجه به مصوبه مورخ 93/12/22 مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صندوق بازنشستگی، وظیفه، ازکار افتادگی و پس انداز کارکنان بانک‌ها در خصوص اعاده به خدمت افراد بازنشسته صرفا در سمت اعضای هیات مدیره، اداره جبران خدمات بانک تجارت با صدور یک سند حسابداری اقدام به بازگشت کلیه مبالغ واریزی به حساب نامبردگان با دو عنوان «حقوق بازنشستگی و شاغل به عنوان قراردادی» (در طول سالهای 93 تا آذر94) و واریز مجدد صرفاً یک حقوق به عنوان شاغل رسمی کرده است.

آنچه در سند مخدوش منتشره در برخی رسانه‌ها منعکس شده، مبلغ حقوق دریافتی نامبردگان نبوده، بلکه نشان دهنده کلیه اجزاء مبلغی است که بابت تطبیق و یکپارچه‌سازی حقوق دوران بازنشستگی و حقوق و مزایای ناشی از آغاز به کار مجدد (از تاریخ 93/01/09 تا پایان آذر ماه 94 به مدت 21 ماه) به حساب بستانکار بانک (و نه حساب حقوقی نامبردگان) منظور شده است.

روابط عمومی بانک تجارت کلیه اسناد و مدارک مربوط به این موضوع را به وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و نمایندگان سهامداران عمده بانک تسلیم نموده و این آمادگی را دارد تا در صورت صدور دستور مراجع ذی‌صلاح، به منظور تنویر افکار هم میهنان شریف و اطمینان و استواری اعتماد سهامداران و مشتریان ارجمند بانک، این اسناد را منتشر کند.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  1. دکتر قاضی‌زاده‌ی هاشمی وزیر بهداشت، نسبت به افشای فیش‌های حقوقیِ مدیران دولتی اعتراض کرده و این کار را «سنت سیئه‌ی ضد ارزش‌های اخلاقی و اسلامی» و میراث «حزب توده» و «شمشیر»ی دانسته است که «روحانیت و نظام» را نشانه رفته. او هشدار داده که «شمشیر»ها را در غلاف نگه دارید که این حرکت ممکن است اراده‌ی ضد انقلاب باشد و «سرکشی»کنندگان را از «کفران نعمت» و «خشم و غضب خدا و خلق خدا» بیم داده است
    اکنون این سئوال مطرح است در شرایطی که درآمد یک کارمند یا کارگر ایرانی به طور متوسط یک پنجم درآمد همتای آمریکایی و اروپایی خودش نیست، چه طور درآمد یک پزشک ایرانی بین ۵ تا ۱۰ برابر همتای اروپایی و آمریکایی اوست؟ مگر نه اینکه اقشار دیگر جامعه از جمله حقوق بگیران باید دستمزدهای کلان پزشکان را بپردازند؟ مسئول این عدم تناسب حیرت انگیز و این شکاف بزرگ درآمدی کیست؟ نتیجه این شکاف این می شود که ماه هاست مطالبات بازنشسته های مظلوم را پرداخت نمی کنند..
    چرا این حقوق های کلان و غیر متعارف را حداقل بخشی از آن را با تاخیر پرداخت نمی کنند؟
    ***
    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام و احترام
    سوال:
    آیا با توجه به سخن اقای وزیر بهداشت افشای این تبعیض ها و مبارزه با ظلم و فساد و تبعیض «سنت سیئه‌ی ضد ارزش‌های اخلاقی و اسلامی»است؟آیا درست که ایشان «سرکشی»کنندگان را از «کفران نعمت» و «خشم و غضب خدا و خلق خدا» بیم داده است.
    آیا ایشان وارونه سخن نگفتند؟
    آیا ایشان نباید کسانی را که درآمد غیر متعارف نسبت به همه کشورهای دنیا دارند از خشم و غضب خدا و خلق خدا» بیم دهند؟

  2. اگر روش گاندی و علامه طهرانی (تحریم اخذ وام از بانکها) با جدیت دنبال شود بزودی بانکها در پرداخت وام قرض الحسنه با کارمزد کمتر از 4درصد با هم رقابت خواهند داشت.
    لازم به ذکر است که هدف اصلی تشویق صاجبان سرمایه به کار و تلاش و تعاون و مشارکت و اعتماد و ریسک پذیری است(مطابق با عقود اسلامی) تا با استفاده از خیل عظیم نیروهای بیکار و تحصیل کرده باعث رونق کار و تولید شوند و بیکاری ریشه شود و ضمن افزایش درآمدهای مالیاتی دولت دست دولت در حمایت از علم و دانش و تقویت امور زیربنایی باز باشد.
    فلسفه اصلی تحریم ربا این است که هر کس سود می خواهد باید کار کند تا دولت و ملت ثروتمند باشند و دست دولت در حمایت از مظلومان و نیازمندان و بازنشستگان و از کارافتاده ها باز باشد.
    تجربیات جهانی و کشورهایی که سود بانکی بسیار کم یا صفر است را نباید نادیده گرفت این تجربیات بیانگر این است که اگر می خواهیم که عقود اسلامی و قراردادهای اقتصادی و تجاری بین مردم رونق داشته باشد نباید بانکها وارد اینگونه امور شوند.
    http://ar-rafiee.mihanblog.com/post/1042