علی طیبنیا، وزیر اقتصاد و دارایی، چهارم شهریورماه در جلسه شورای اداری استان آذربایجانشرقی،گفت: معتقد به ریشه کنی ربا از نظام بانکی هستیم
جوانان انقلابی ضمن تقدیر از این موضع از آقای طیبنیا؛ سوال آن است که چرا در کتاب امنیت ملی و نظام اقتصادی که نوشته آقای حسن روحانی است و آقای طیب نیا نیز در تهیه آن نقش داشتهاید، هیچ عزمی در زدودن ربا نیامه است بلکه حتی در صفحه ۷۸۲ این کتاب گفته شده مدل جایگزین و مطلوب برای ایران مدل نئوکینزی هاست، نگاهی که مبتی بر ربا است!
سوال دیگر اینکه امروز وزیر اقتصاد و دارایی هستید؛ شما که مدیریت میکنید سیستم ربوی اقتصاد و بانک ها را و پیش از این استاد دانشگاه بودید و کتاب های و مقالات متعدد نوشتهاید علاوه بر اینکه بر ضد ربا متن و طرح مشخصی تهیه نکردهاید بلکه ربا را تئوریزه کردهاید
لذا کسی که ربا را تئوریزه کرده است و هم اکنون نیز مدیریت میکند ربا را؛ چطور امروز موضع گرفته اید که معتقد به ریشه کنی ربا از نظام بانکی هستیم آیا آمریکا ربا را در کشور ما آورده است یا توسط خودمان دارد مدیریت میشود این سیستم ربوی که از خود شما تا مراجع اعظام از آن تبری میجویید!!؟
متن کامل این مصاحبه به شرح ذیل است
وى افزود: در طول تاریخ سربلند ایران اسلامى، این استان نقش ویژهاى ایفا کرده است و قهرمانان این خطه، همواره پیشتاز بودند و با اشخاصى همچون باکرىها موجبات افتخار ملت ایران را رقم زدند.
طیبنبا، شادى و امید را مایه اصلى براى پیشرفت اقتصادى کشور عنوان کرد و ادامه داد: دشمنان و بدخواهان جمهورى اسلامى هر روز جنگهاى جدیدى را بر کشور تحمیل مىکنند ولى خوشبختانه با تلاش و کوشش جهادى، آنها را یکى پس از دیگرى خنثى مىکنیم.
وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه اظهار کرد: شهیدان رجایی و باهنر در طول کار خود الگوی خوبی برای تمامی مسئولان شدند که ویژگیهای اصلی آنان عدالت محوری بودن، مردمی بودن و کار جهادی بود.
وی ادامه داد: جهاد به معنای تلاش و کوشش بیش از حد معمول است که با تمام وجود و با نثار تمامی سرمایههای انسانی معنا مییابد که شهیدان رجایی و باهنر اسوه این شیوه مدیریت بودند.
طیب نیا با اشارهای به فعالیت دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنانی که نتوانستند مردم ایران را در طول هشت سال دفاع مقدس شکست دهند، به دنبال شناسایی دیگر نقاط ضعف کشور برآمدند که در این راستا اقتصاد ما را تحلیل و وابستگی به نفت و دولتی بودن را به عنوان آسیبهای اقتصادی کشور شناسایی کردند.
وزیر اقتصاد و دارایی ادامه داد: در ۳۸ سال گذشته نرخ رشد اقتصاد ایران به طور متوسط سه درصد بوده و در طول هشت سال دولت قبل که دوران وفور درآمد نفتی نیز بود، نرخ رشد اقتصادی به ۲.۱ درصد رسید که باز نشان داد وابستگی به نفت ریشه اصلی آسیب رشد اقتصادی در کشور است.
طیبنیا ادامه داد: ما حتی در دوران تحریم توانستیم جایگاه ایران را در فضای کسب و کار ۳۴ پله ارتقاء داده و به دشمنان پیام دهیم که ملت ایران این جنگ را با موفقیت پشت سر گذاشته و حتی بسیاری از کارشناسان این موفقیت را معجزهای میدانند چرا که در میان تحریمهای سنگین این موفقیتها بی نظیر بوده است.
وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه افزود: ما معتقد هستیم که باید بتوانیم ربا را از نظام بانکی کاملا ریشه کن کنیم و در این زمینه کاهش نرخ سود و افزایش میزان تسهیلات به مردم و به ویژه فعالان اقتصادی و عدم دخالت بانکها در سرمایه گذاری مستقیم جزو سیاستهای مهم دولت بوده و در قالب ۱۲ برنامه ملی، برنامههای عملیاتی لازم تنظیم شده و در حال اجرا است
منیع: ایکنا
انتهای پیام/