با توجه به تغییر قالب سایت و تغییراتی در بخش های گوناگون، مشکلاتی در بخش های گوناگون بوجود آمده که در حال رفع این مشکلات و بازسازی بخش های آسیب دیده هستیم. از شکیبایی شما متشکریم.
اقتصاد از دست متدینین خارج شده و نوکیسه‌ها بر سرکارند

اقتصاد از دست متدینین خارج شده و نوکیسه‌ها بر سرکارند

آیت‌الله اراکی در دیدار با اعضای حزب موتلفه اسلامی:
اقتصاد از دست متدینین خارج شده و نوکیسه‌ها بر سرکارند/ فساد اقتصادی بنیان برانداز است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب گفت: قدرت اقتصاد از دست متدینین خارج شده و نو کیسه‌ها به وجود آمده‌اند که هیچ چیز برای آنها مهم نیست و این خطر بزرگی است. فساد اقتصادی بنیان برانداز است.

خبرگزاری فارس: اقتصاد از دست متدینین خارج شده و نوکیسه‌ها بر سرکارند/ فساد اقتصادی بنیان برانداز است
 

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، آیت الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب  مذاهب در دیدار با دبیرکل، اعضای شورای مرکزی و هیات اجرایی حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: امیدواریم جلسات مشترک میان مجمع تقریب مذاهب و موتلفه اسلامی ادامه پیدا کند.

آیت‌الله اراکی تصریح کرد: در بین واژگان اسلامی و قرآنی آن واژه‌ای که با حزب متناسب است بیت است که در قرآن کریم جایگاه ویژه‌ای دارد. بیت در تفکر اسلامی بافت واحدی را که برخوردار از مرکزیت معنوی و الهی است تشکیل داده و  ساختار سازمان یافته‌ای است که تار و پود آن را تقوای الهی تشکیل می‌دهد.

وی افزود: مکه محل سازماندهی بیت‌الله است و بیت رسول‌الله (ص) بافت نخستینی است که توسط خود رسول اکرم تولید شده و تار و پود آن به وجود آمده و باید توسعه پیدا کنند زیرا هر چه قدر این باقت توسعه پیدا کند که بافتی حقیقی است و هر مجموعه‌ای به این بیت بپیوندد از این بیت خواهد شد و یک حزب اسلامی باید به این بیت بپیوندد که تار و پود آن را امر و نهی الهی تشکیل می‌دهد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب خاطر نشان کرد: آنچه حزب موتلفه اسلامی را نگه داشته تنها عقیده نیست بلکه عقیده بر بستر تقوا است. آن تقوایی که باید بافت را شکل دهد به بستر نیاز دارد که بستر آن عقیده سالم است.

آیت‌الله اراکی در ادامه تصریح کرد: روایت داریم که ریشه‌ای که با تقوا روئیده باشد خراب نشده و خشک و هلاک نمی‌شود.

وی در ادامه و در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جمع تقریب مذاهب اظهار داشت: برای اینکه تقریب مذاهب تبدیل به واقعیت اجتماعی شود نیاز به ساز و کار دارد و تقریب به صرف گفت‌وگو و نظریه پردازی تقریب به وجود نمی‌آید.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه یکی از بنیادی‌ترین کارهای میدانی برای تقریب وجود تشکیلات‌هایی است که در میدان حاضر اند و هیچ تشکیلاتی الان پا به کارتر از موتلفه اسلامی در کشور نمی‌شناسیم، گفت: ما می‌توانیم برای میدانی شدن تقریب از این حزب و توانمندی‌اش استفاده کنیم.

آیت‌الله اراکی با اشاره به دیپلماسی وحدت اظهار داشت: دیپلماسی وحدت باید زمینه امت واحده شود و در عرصه‌های مختلف می‌توانیم با مجموعه موتلفه اسلامی همکاری داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ما در داخل بحران زیر خاکستر در زمینه تقریب داریم که اگر به دنبال علاج نباشیم و تدبیری نیندیشیم فردا دیر خواهد بود. دشمن به صورت گسترده‌ای کار می‌کند و اگر کسی خیال کند که کشورهای حاشیه خلیج فارس که همه ظرفیتشان را در میدان گذاشته‌اند تا جمهوری اسلامی را زمین بزنند اگر بگوئیم مایوس شده‌اند اینطور نیست بلکه سرمایه‌گذاری کلانی هم می‌کنند و خداوند حافظ این نظام بوده و ما باید وظیفه خود را عمل کنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب افزود: در نظریه ولایت فقیه اهل سنت نظر مخالف ندارد و ولی امر حاکم، عالم، عادل، ملتزم و پایبند به احکام اسلامی باشد و این در قانون اساسی وجود دارد و علما طوری قانون اساسی را تدوین کرده‌اند که با همه مذاهب اسلامی سازگار است.

آیت‌الله اراکی تصریح کرد: هرکسی معتقد به اندیشه ولایت فقیه است می‌تواند در مجموعه تشکیلات‌ها حضور پیدا کند.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های اقتصادی در کشور خاطر نشان کرد: متاسفانه یکی از مشکلات در اقتصاد کشور این است که وزنه‌های اقتصادی ما در خدمت عناصر فاسد قرار می‌گیرد و همیشه خاطره خوب از بازار داشتیم که عناصر متدین و پایبند به اعتقادات بازار را اداره می‌کردند و بازار تکیه‌گاه دین و علما و مراجع بوده و متاسفانه الان شکل دیگری شده است.

وی افزود: قدرت اقتصاد از دست متدینین خارج شده و نو کیسه‌ها به وجود آمده‌اند که هیچ چیز برای آنها مهم نیست و این خطر بزرگی است. فساد اقتصادی بنیان برانداز است.

آیت الله اراکی اظهار داشت: اینکه شبکه‌هایی در بازار شکل بگیرد که حاکمیت روند فاسد را بر بازار به وجود آورند خطرناک است و یکی از کارهایی که موتلفه می تواند انجام دهد اینکه روند سالم اقتصادی را در بازار گسترش دهد.

وی افزود: متاسفانه در نظام بانکی مشکلات بسیاری است هر چند می‌توان سیستمی در نظام بانکی درست کرد که منطبق بر موازین باشد و متاسفانه الان ربا می‌گیرند و اسم آن عوض شده و این درست نیست.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه ایجاد روند سالم اقتصادی یک تکلیف است، افزود: ما مشکلی که در حوزه بانکداری داریم این است که سخن قرآن و خدا را قبول نداریم.

همچنین در این دیدار حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به چشم انداز 15 ساله حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: در چشم انداز حزب موتلفه اسلامی سه رکن اساسی وجود دارد، یکی تقویت و تعمیق دائمی مسائل عقیدتی در موتلفه اسلامی است؛ دلایل انشعاب و منحل شدن بسیاری از احزاب را ناشی از ضعف عقیدتی می‌دانیم زیرا پایه‌های عقیدتی یک حزب حتی توسط موسسین آن از استحکام لازم برخوردار نیست.

وی دومین رکن این چشم‌انداز را توانمندی حزب موتلفه اسلامی در داشتن برنامه برای اداره کشور در شئون مختلف دانست و گفت: با نصیحت و پند و اندرز برنامه در نمی‌آید و برنامه نوشتن باید مانند نسخه نوشتن پزشک برای بیمار باشد. کلی‌گویی جواب‌گو نیست و ما در موتلفه کارگروه‌های مختلف داشته و راجع به مسائل مختلف داریم که محصول آن را به دولت‌های مختلف داده‌ایم.

حبیبی سومین رکن چشم انداز را کادرسازی دانست و افزود: ما در موتلفه اسلامی کادرسازی خوبی داشته‌ایم و بیش از 2000 مدیر در مجموعه مدیران موتلفه اسلامی وجود دارد.

همچنین در این دیدار ترقی رئیس مرکز بین الملل حزب موتلفه اسلامی نیز ضمن بیان گزارشی از اجلاس احزاب اسلامی جهان بیان داشت: ما با کمک دوستان در مجمع تقریب مذاهب در مسیر اهداف مقدس انقلاب اسلامی و تقریب جهان اسلام گام برداشتیم و نیاز است با استمرار و پیگیری در برنامه‌های آینده شاهد حضور آنها باشیم.

وی افزود: نیاز به فرصت وجود دارد که بتوانیم زمینه شکل‌گیری اتحادیه احزاب اسلامی جهان را آماده کنیم. موتلفه اسلامی در داخل هم سعی کرده محور وحدت و انسجام نیروهای انقلاب و علاقه‌مندان به آرمان‌های انقلاب را فراهم کند و همین سیاست را در عرصه بین‌المللی دنبال کنیم.

ترقی همچنین با تاکید بر حضور مجمع تقریب در اجلاس احزاب اسلامی جهان گفت: حضور نمایندگان مجمع تقریب باید در اتحادیه احزاب اسلامی پر رنگ‌تر شود تا تاثیر لازم را در منطقه آسیا در آینده بگذارد.

بادامچیان نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نیز در این دیدار بیان داشت: روابط ما با اهل سنت از نظر درون حزبی و از نظر نظام در داخل و خارج از کشور مورد بررسی قرار گرفت و از قبل در حزب جمهوری اسلامی سابقه آن را داریم.

وی افزود: با توجه به دهه چهارم انقلاب و نظم نوین جهانی و رویدادهای منطقه و بیداری اسلامی و شکست‌های صهیونیست‌ها و استکبار جهانی، ضرورت دارد تا خط و مش کلی و سیاست کلان در رابطه با اهل سنت در موتلفه طراحی شده که دارای چهار محور اصلی است.

بادامچیان گفت: اولین محور چگونگی رابطه و رفتار و گفتمان حزب با اهل سنت در داخل کشور، چگونگی رفتار و رابطه توسط نظام با اهل سنت که با هماهنگی همه مسئولان باید تنظیم شود، چگونگی ارتباط نظام با اهل سنت و سایر فرقه‌های مسلمان در سطح منطقه در کشور های اسلامی و غیر اسلامی و چهارمین محور چگونگی رابطه حزب موتلفه اسلامی با مسلمانان خارج از کشور است.

منبع: فارس