چرا ,حلال, و ,حرام, مردم مخلوط شده؟
چرا در ,ایران, ارزش پول ثابت نیست ؟ پاسخ را با مطالعه متن زیر متوجه خواهید شد.
حفظ ثبات پول هم مثل ثبات خون ضروری است.
زیرا واحد های اندازه گیری باید ثابت باشد. یعنی ارزش و وزن ,پول, در زمان “گذشته“و”حال“و”آینده” باید یکسان باشد چون پول سنگ ترازو است.
رانت(پول مفت و لقمه های حرام) : ,رانت, و لقمه های حرام و یا در آمد بادآورده
توضیح درآمد باد آورده : در آمدي که بدون اتکاي مستقیم به کار و تلاش مولد و بدون پذیرش ریسک و خطر مبادرت و سوء استفاده از فرصت ها و امکانات جامعه و سود بدست آمده از راههایی جز تلاش و فعالیت اقتصادي ایجاد میشود و کار و تلاش را در کشور نابود کرده است.
اما ریشه رانت در ,اقتصاد, ایران کجاست ؟ بازی با ارزش پول!
ریشه بسیار مهم رانت در کشور ما عدم رعایت حدود الهی است و بازی با کیل و پول در کشور است . یعنی از تفاوت نرخ اعتبارات بانکی و نرخ بهره پولی در بازار ایجاد شده است.
از منابع رانت هاي قابل توجه در ایران، رانت هاي ناشی از خصوصی سازي صنایع و شرکت هاي دولتی و در واقع اختصاصی سازي آنها به جاي خصوصی سازي می باشد، توزیع غیر هدفمند ,یارانه,ها به طور غیر مستقیم که بر خلاف تصور و اهداف اولیه، نابرابري ها را افزایش داده است.پرداخت رشوه و پورسانت در قراردادهاي داخلی و خارجی و انجام هر گونه معامله در شرایط غیر رقابتی و بدون برگزاري مناقصه، حراج و مزایده رسمی نشده است.
پیامدهایی های بد و مخرب رانت در اقتصاد کشور :نابودی تولید و امید و حرکت با ایجاد و گسترش روحیه رانتی و فراگیر شدن فعالیت هاي فرصت طلبانه در جامعه به روحیه کار و تلاش افراد لطمه وارد شده و باعث تمایلات ضد تولیدي ناشی از رواج روحیه رانت جویی و مفت خوری ، رفتارهاي اقتصادي تغییر داده است و انتخاب ها و تصمیمات اقتصاد کشور اسلامی را کاملا به انحراف کشانده است همچنین رفتار اقتصادي مردم و نسل جوان ، گروه ها و شرکت ها در جهت رقابت براي بدست آوردن سهم بیشتري از رانت در حال گردش در جامعه شکل داده است و لزوم کارایی فعالیت هاي تولیدي به فراموشی سپرده شده است و در اقتصاد رانتی کشور ، نظام انگیزشی لازم براي بروز خلاقیت و نو آوري در هم فروریخته شده و افراد و تولید کنندگان کارا منزوي شده اند و متاسفانه رغبتی به مشارکت در رقابت هاي تولیدي از خود نشان نمی دهند .*1
مگر نظارت بر امور مردم ، ایجاد امنیت ( اجتماعی ونظامی و اقتصادی و… ) در کشور وظیفه حکومت نیست ؟
آیا کاهش ارزش پول ملی به نوعی ,کم فروشی, و کاهش اعتماد و اطمینان و نوعی خیانت نیست ؟
وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ الَّذِینَ إِذَا اكْتالُوا عَلَى النَّاسِ یَسْتَوْفُونَ، وَ إِذا كالُوهُمْ أَوْ وَزَنُوهُمْ یُخْسِرُونَ، أَ لا یَظُنُّ أُولئِكَ أَنَّهُمْ مَبْعُوثُونَ لِیَوْمٍ عَظِیمٍ؛
واى بر كمفروشان! آنها كه به هنگام خرید، حق خود را بطور كامل مىگیرند، و به هنگام فروش از كیل و وزن كم مىگذارند، آیا آنها گمان نمىكنند كه در روز عظیمى برانگیخته خواهند شد، روز رستاخیز در دادگاه عدل خدا» (سوره مطففین آیات 1- 4).
آیا پول ملی ترازوی مبادلات و معاملات میان مردم نیست ؟
آیا میشود که ترازوی مبادلات و معاملات میان مردم را بصورت ثابت تغییر داد؟
آیا تغییر ترازوی مبادلات و معاملات (( یعنی ارزش پول ملی )) باعث اختلاف میان مردم ، کاهش اعتماد و اطمینان و بعد رو آوردن مردم به خرید ,طلا, و ارز و در نهایت باعث احتکار نشده و نمیشود؟
آیا در حکومت اسلامی مسولین نظام نباید امانت دار و امین و حافظ سرمایه مردم و درضمن عهد دار جریان اقتصاد و سیستم مالی و اقتصادی و حفظ ارزش پول ملی در کشور و جامعه باشند ؟
راه حل چیست : پول طلای نوری بهترین ابزار نظارتی حکومت بر امور ملت است.
آیا در حکومت اسلامی . مسولین نظام نباید امانت دار و امین و حافظ سرمایه مردم و درضمن عهد دار جریان اقتصاد و سیستم مالی و اقتصادی و حفظ ارزش پول ملی در کشور و جامعه باشند ؟
آیا فهمیدید: چرا حلال وحرام مردم مخلوط شده!