با توجه به تغییر قالب سایت و تغییراتی در بخش های گوناگون، مشکلاتی در بخش های گوناگون بوجود آمده که در حال رفع این مشکلات و بازسازی بخش های آسیب دیده هستیم. از شکیبایی شما متشکریم.
اقتصاددانان در روزآمدکردن قانون بانکداری اسلامی کوتاهی کرده‌ است

اقتصاددانان در روزآمدکردن قانون بانکداری اسلامی کوتاهی کرده‌ است

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان گفت: اقتصادانان مجلس در روزآمد کردن قانون بانکداری اسلامی کوتاهی کرده‌اند.

دکتر حیدری، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان شب گذشته ۲۰ آبان ۹۳ در تحلیل اقتصادی خود پس از اکران مستند «فاکتور صوری» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه انجام شد، گفت: اقتصادانانی که در مجلس حضور دارند در روزآمد کردن قانون بانکداری اسلامی کوتاهی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه قانون بانکداری اسلامی در ایران بنابر فتوای مراجعی همچون رهبر معظم انقلاب محکوم به صحت است و با این حال می‌توان گفت که فضای حاکم بر نظام بانکداری کشورمان یک فضای قانونی مبتنی بر بانکداری بدون ربا است، افزود: مشکلی که وجود دارد این است که این قانون را پس از گذشت ۳۰ سال تکمیل نکرده‌ایم و با این حال ضرورت دارد که تکمیل این قانون به عنوان یک مطالبه از جانب جامعه دانشگاهی پیگیری شود.

15

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان رواج پدید فاکتور صوری در نظام بانکداری کشور را یکی از آثار منفی تکمیل نشدن نظام بانکداری اسلامی در کشورمان دانست و گفت: معاملاتی که بر اساس فاکتورهای صوری انجام می‌شوند به دلیل اینکه یک طرف معامله قصد معامله نداشته است باطل هستند.

حیدری با اشاره به اینکه در اقتصاد اسلامی مبادلات مالی باید به بخش واقعی اقتصاد گره بخورند، تصریح کرد: در اقتصاد اسلامی باید با نیت واقعی وارد بانک شویم در غیر اینصورت به معاملات باطل دچار می‌شویم.

وی با بیان اینکه در طول بیش از ۴۰ سال گذشته تولید ۱۰ برابر و تجارت ۴۰ برابر شده است، گفت: با این حال معاملات کاغذی و صوری در بانک‌ها، بورس‌ها و بازارهای جهانی چند صد برابر شده‌اند و هر روز نیز در حال افزایش هستند.

گزارش تصویری این اکران را می توانید از اینجا مشاهده کنید.

منبع: سفیر فیلم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  1. بهترین راه مبارزه با فساد حمایت از امر به معروف و نهی از منكر است، فساد و سوء استفاده از بیت المال همیشه بوده و خواهد بود و بهترین روش مبارزه، حمایت دولت و مجلس و قوه قضاییه از کسانی است که دلسوزانه به وظیفه امر به معروف و نهی از منکر عمل می میکنند در واقع اقدام عملی مورد نظر مقام معظم رهبری را این ها انجام می دهند ولی متاسفانه این گونه افراد در بسیاری از مواقع مظلوم واقع می شوند و مورد حمایت قرار نمی گیرند.
    امر به معروف و نهی از منکر را نباید محدود به منکر بدحجابی کنیم حجاب و پوشش اسلامی را آل سعود و وهابی ها هم بدان اهمیت میدهند (البته حجاب و پوشش اسلامی باید تبلیغ و حمایت شود)
    اختلافات اساسی پیامبران و ائمه معصومین با ستمگران و ظالمان و مترفین بیشتر بر سر مفاسد اقتصادی و بیت المال و حمایت از مستضعفان بوده و خواهد بود.
    یکی از مصادیق مبارزه با فساد کاهش تعداد بانک ها و حمایت از فرهنگ کار و تلاش و تولید است و این ممکن نیست مگر با کاهش سود بانکی و کسب سود و در آمد از راه کار و تولید، البته مبارزه در این راه دشوار است چرا که عده ای ابتدا کارشکنی و سنگ اندازی خواهند نمود ولی دولت و مخصوصاً مجلس باید با قاطعیت عمل کنند و از کسانی در این راه به وظیفه خود (امر به معروف و نهی از منکر) عمل می کنند حمایت کنند.
    اگر قوای سه گانه مخصوصاً نمایندگان ملت در مجلس با هم باشند می توانند با تنش ها و کارشکنی و سنگ اندازی ها مبارزه کنند و انشالله اقدام عملی مورد نظر مقام معظم رهبری نیز تحقق خواهد یافت و ایران اسلامی به عنوان الگوی سالم اقتصادی به دنیای تشنه عدالت و برادری معرفی خواهد شد. “رسالت معلم”

    باید از میان شما جمعی دعوت به نیكی كنند و امر به معروف و نهی از منكر نمایند و آنها رستگارانند. (آل‏عمران‏-104)

    علی(علیه‌السلام)می‏فرماید: «وَ مَا أَعْمَالُ الْبِرِّ كُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیِ عَنِ الْمُنْكَرِ إِلَّا كَنَفْثَةٍ فِی بَحْرٍ لُجِّی‏» (وسائل‏الشیعة/ج:16/ص:134) تمام كارهای نیك و حتی جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهی از منكر چون آب دهان است در برابر دریای پهناور!
    http://ar-rafiee.mihanblog.com/post/868