با توجه به تغییر قالب سایت و تغییراتی در بخش های گوناگون، مشکلاتی در بخش های گوناگون بوجود آمده که در حال رفع این مشکلات و بازسازی بخش های آسیب دیده هستیم. از شکیبایی شما متشکریم.
اثبات ربا در بانک‌ها توسط آیت‌الله نوری

اثبات ربا در بانک‌ها توسط آیت‌الله نوری

نوریحضرت آيت‌الله نوري همداني با ارائه نامه يکي از بدهکاران بانک‌ها به مدير عامل بانک ملي ايران، گفتند: متاسفانه ربا هنوز در بانک‌هاي ايران وجود دارد و تنها شکل‌ آن تغيير کرده است., به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، حضرت آيت‌الله نوري همداني، در ديدار مدير عامل بانک ملي ايران و هيئت همراه اظهار داشتند: در هر مسئله‌اي که ربا در آن راه پيدا کند، قطعاً به فساد کشيده خواهد شد؛ چرا که در آيات و روايات بسياري از آن تعبير به جنگ با خدا شده است. معظم‌له با اشاره به سخنان مدير عامل بانک ملي ايران مبني بر اين که تا حدود زيادي ربا را از اين بانک برچيده‌ايم، گفتند: مطالبي که فرموديد منطقاً و دليلاً همين است، اما بايد براي مردم فرهنگ سازي شود؛ چرا که بين بانکداري اسلامي و غربي از زمين تا آسمان تفاوت است. اين مرجع تقليد تاکيد کردند:, ربا مسئله‌اي است که خيلي زود در عرصه‌هاي اقتصادي نفوذ مي‌کند، از اين رو بايد بسيار مراقب بود., حضرت آيت‌الله نوري همداني با بيان اشکال مختلف معاملات بانکي مشروع گفتند: در کنار تمام اين اشکال مشروع، ربا نيز وجود دارد که اسلام به مقابله با آن برخواسته است. معظم‌له با نشان دادن نامه يکي از مقلدان خود، افزودند: در اين نامه عنوان شده است که بنده مدتي پيش سه ميليون تومان وام از يکي از بانک‌ها دريافت کرده‌ام که در همان ابتدا 30 درصد آن مبلغ را نگاه داشتند، بعد از مدتي که نتوانستم اقساط آن را پرداخت کنم، بدهکاري بنده به هفت‌ميليون تومان رسيد و به همين دليل مجبور شدم خانه‌ خود را بفروشم. ,حضرت آيت الله نوري‌همداني با اشاره به نامه فوق تاکيد کردند: بايد جلوي اين کار‌ها گرفته شود چرا که متاسفانه امروز تنها شکل کارها عوض شده و باطن کارها همان رباست., اين مرجع تقليد با بيان اين که ربا حرام است و حرام خدا را هيچ چيز حلال نمي‌کند، افزودند: متاسفانه امروزه در بانک‌ها حتي ساعت ديرکرد وام‌ها نيز محاسبه مي‌شود که اين برخلاف اصول اسلام است. حضرت آيت الله نوري‌همداني اظهار اميدواري کردند، خوشبختانه رييس جمهور عنوان کرده‌اند که بعد از اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها در صدد آن است که نظام بانکي را صددرصد اسلامي کند. ايشان در پايان خاطرنشان کردند: بانک ملي ايرن اقدامات خوبي را براي مبارزه با ربا برداشته است که اميدواريم تداوم داشته باشد. منبع: وب سایت مشرق نیوز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  1. سلام یکی از آشنایان که از معتمدین و کسبه خوشنام و مشهور بود پس از حادثه غیر مترقبه بانک ملی – سپه – رفاه ومسکن با تبانیهای ضد قرآنی (280بقره) و خوی غیر انسانی زندگی وی – وشرکاء ءش را به جهنم سوزان و خاکستر مبدل کردند آواره / وبریانش کردن ومایملکش را با تبانیهای دین فروشانه با ثبت اسناد، رایگان با اقدامات 100% صوری وجعلی به چپاول بردند . و متأسفانه درد مندانه مسئولین کشوری از غارتگران با توجه به موقعیتی که دارند دفاع کرده و ستمدیده را پشیزی ارزش قا ئل نشدند!!!
    آیا این رفتار غیر انسانی وخوی درندگی و بیچاره تر حامیان !!! حامیان!!! در سرای دیگر آسوده اند؟!؟! ویا سرای دیگر را افسانه میپندارند!!!!!! این شیوه بانکداری اسلامی نیست بلکه صهیونیستی است .

    1. تیتری است که خبرگزاری‌ها گذاشته‌اند و ما فقط آن را بازتاب داده‌ایم. شما به بزرگی خودتان ببخشید

  2. با نام و یاد خدا که همیشه بوده و هست و امیدوارم لحظه ای مرا تنها نگذارد…

    مرحوم پدرم از بزرگان شهر و مجاهد قبل و بعد از انقلاب و سنگر های متعدد دفاع مقدس در سال 1379 به پشتوانه سال ها اعتبار در بانک ملی برای سرمایه گذاری در شرکتی تولیدی 10 میلیون تومان وام مضاربه و 2 میلیون تومان وام سلف می گیرد و با تزریق آن سرمایه و دیگر سرمایه خود در آن شرکت شاهد رشد و جهشی محسوس در تولید بودیم در ابتدا با ورود به آن شرکت 8 ماه حقوق عقب افتاده کارگران را پرداخت نمود و مواد اولیه شرکت را تهیه کرد اما … غافل از اینکه شرکت زیربار دیون متعدد مخصوصا به دو بانک ملی و ملت بوده و این موضوع از دید ایشان مکتوم بود بگذریم … شرکت دچار ورشکستگی شدیدی شد و چون گوشت قربانی تکه تکه … دوندگی های آن مرحوم نیز در دادگاه ها نتیجه ای نداد و حقش در زیر دست و پای دادگاه ها و وکلا له شد!
    بانک ملی تنها خانه و محل کسب مان که محل کسب ما پسران بود را از طریق اداره ثبت توقیف نمود و به همان شکل بلااقدام رها کرد پدر هر روز ضعیف و ضعیف تر می شد چرا که دستش کوتاه بود و دچار بحرانی سخت شده بود توان پرداخت دیون را نداشت و تنها ملکش در توقیف بانک ها! وای چقدر بد است از بلندی در چاه افتادن … تا در سال 88 از بین ما رفت و حال بانک ملی در سال 1390 از توقیف ملک اعراض کرد و از طریق دادگاه مطالبه نمود اما با تاخیرتادیه ای نجومی 10 میلیون اصل وام مضاربه 1.250 میلیون سود وام (26 درصد) و 35 میلیون جریمه تاخیرتادیه ! و حق الوکاله و نیم عشر اجرای ثبت و هزینه دادرسی و نیم عشر اجرایی دادگاه و … که تا کنون چیزی بالغ بر 70 میلیون تومان! و همین طور 2 میلیون وام سلف و 266700 تومان سود و نزدیک 8 میلیون جریمه تاخیرتادیه و حق الوکاله و نیم عشر اجرای ثبت و هزینه دادرسی و نیم عشر اجرایی دادگاه و … که تاکنون چیزی بالغ بر 10 میلیون تومان !
    به قول دوستی می گفت : گره از مادیان بزرگ تر شد!
    همیشه برام سوال بود که چرا بانک با وجود مشکل ثبتی که مانع اجرا مزایده در اداره ثبت بود زودتر اعراض نکرد و طلب رو از ضامنین و … از طریق دادگاه مطالبه نکرد که اگر می کرد تاخیرتادیه ای کمتر بهش تعلق می گرفت تا اینکه متوجه شدم از بد روزگار سال 1379 بیشترین نرخ تورم را داشتیم و چنین سود تسهیلات! ولی بعد آن سال نرخ تورم به شدت کاهش یافت حتی به کمتر از 10 هم رسید تا سال 90 که شروع به سیر فزونی کرد در این سال ها تاخیرتادیه روزانه به ماخذ 31 درصد از اصل و سود وام یعنی دو برابر متوسط نرخ تورم بین سال های 1380 تا 1390 یعنی نه تنها خسارت و ضرری برای بانک نبوده بلکه سراسر سود بوده اما وقتی این توازن شدید مثبت به نفع بانک در سال 1390 به مخاطره می افته بلافاصله اقدام عملی برای وصول اون به عمل می یاد مگر غیر از این است بر خلاف قول مشهور فقها بر حرمت تاخیرتادیه با فرض پذیرش تاخیرتادیه نباید از مدیون معسر مطالبه کرد؟ چرا که وی اصل را ندارد چه رسد به فرع را …
    این توضیحی کوتاه بر آنچه در عمل بر مردم از سوی بانک ها می گذرد بود